Logiska luckor del 3

Jag förstår inte folk som förnekar att de redigerar sina bilder när de helt uppenbart gör det. Är det något att skämmas för? Om så är fallet så är det väl ändå ännu mer pinsamt att bli påkommen att göra det fast man sagt att man inte gör det? Jag redigerar i stort sätt alltid alla mina bilder. Det är liksom min grej och inget som någonsin skulle falla mig in att förneka.

Och vad gör det om man redigerar sina bilder? Om man bara är en "hobby-redigerare" (eller vad man nu ska kalla det) så är det ju inte direkt så att man ser totalt annorlunda ut på sina bilder än vad man gör i verkligeheten. Det är liksom inte bara att trycka på en knapp och så är man fixad. Att göra om sitt utseende så att det blir extrem skillnad och man blir oigenkännlig och att det samtidigt ser snyggt ut är svårt och tar tid. Knappast något som särskilt många "hobby-redigerare" ängnar sig åt. Så vad är grejen med allt detta hatiska mot att redigra bilder? Allra helst bland bloggare. So what ifall Foki redigerar sin hy för att den ska se finare ut (om hon ens gör det, jag är inte så säker) eller om "hon spärrar upp ögonen för att se sötare ut"? Vem vill inte se söt och bra ut när man har över 400 000 totala främligar som kollar på bilder på dig varje vecka? Sen om hon nu redigerar sina bilder (vilket hon måste göra ibland i alla fall, det ser man ju) så tycker jag det är dåligt av henne att förneka det.

Fast när kissie redigerar sina ben smalare är bara skrattretande...

Oj, vad långt detta blev. Men jaja, är man arg så är man...

eyepatchyyy


Blått hår och en väldigt fashion eyepatch med nitar håller på att slå sig in i mitt PA. För er som undrar kan jag berätta att det är jobbigt att ha ögonlapp.

omg shoes

Fyra par skor som jag inte skulle banga att ha i min garderob, bara för att:

Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Ashish for Topshop

 


snöoväder

Nu ska jag snart bege mig ut i kylan, väldigt mycket mot min vilja. Jag ska fota folk som åker skridsko. Hoppas där är folk bara, trots snöovädret... Men om inte så har jag i alla fall försökt.

Möblerade om på mitt rum igår, som man kan se på bilderna i inlägget under om man har koll. Nu blir det vit vägg som fotobakgrund istället för den randiga ett tag.

Nu måste jag packa mina kameror. Vi hörs ikväll!

Hide and seek


You look lovely today, agent Dunham

Idag har det varit dålig (eller rättare sagt ingen) uppdatering pga att jag först vaknade klockan 13.00, sedan städat en massa och när jag skulle uppdatera så kunde jag inte logga in. Vet inte varför, men nu är jag i alla fall inne. Ska uppdatera lite intressantare inlägg senare.

Igår var det ju nytt Fringe-avsnitt, men jag har ju inte skrivit någon om det och det kommer jag inte göra heller utifall att någon som läser min blogg inte sett det än, men ska och jag vill inte spoila. Men jag kan ju säga så mycket som att jag lolade väldigt mycket åt vissa grejer och att det var ett väldigt intressant fall som avsnittet handlade om. Ett av de mer intressanta av alla som varit (inte själva avsnittet då, vilket var ganska genomsnittligt, utan bara själva ideén bakom fallet de uträdde). Lite sjukt att tänka på vad som skulle kunna hända om det varit på riktigt.

Och så upptäckte jag när jag kollade om några roliga delar av avsnittet att Olivia gör en min som jag brukar göra. Någon som bara jag tycker är kul, men i alla fall.Och så var det ju sista Dollhouse-avsnittet ever idag. I'll miss it. R.I.P.


Logiska luckor del 2

När jag tar upp Fringe (eller någon annan av mina favoritserier för den delen), vilket händer rätt ofta, så får jag ofta höra saker som "Det programmet är drygt", "Jag fattar inte det", "jag såg det en gång, men jag tittade bara på halva för det var tråkigt"...
Varför säger folk så? Tror de jag blir imponerad av att de tycker mitt favoritprogram är dåligt? Och inte nog med det så dumförklarar de ju sig själva för mig, eftersom jag uppenbarligen fattar programmet utan problem. Allra mest irriterande är det när det är folk som över huvud taget inte var med i samtalet från början som kommer med sådana påståenden, eller folk som under en längre stund försökt bonda med mig (ofta utan framgång, haha). Så i fall någon känner sig träffad av detta (och då syftar jag inte på mina faktiska vänner, för det är ok att ni förkastar mina favoritprogram för jag snackar om dem HELA TIDEN) så kan ni ju ha i åtanke: INGEN blir imponerad när du dissar något de ÄLSKAR.

Dr. Martens Women's 9733 Boot

Dessa skorna ska min mamma beställa till mig från USA för 39, 24 dollar. Jag har alltid varit, speciellt på senare tid, varit en sucker for Dr Martens och allra helst rosa. Jag hade föredragit lägre, men det fanns inte i min storrlek så det fick bli dessa, som är 14-håls. Men för under 400 sek så är det lätt värt det. Om allt gå som det ska kommer jag få dem någon gång efter sportlovet :)

Du hittar dem på Amazon, men de fraktar bara inom USA. Som tur är så ska min morbror med familj till USA och hälsa på min mosters syster, så vi skickar dem till henne och så tar dem med sig dem hem till Sverige.

New York GalMina armar, övre delen av min rygg och sidan av min hals gör så ont att jag knappt kan röra mig. Till och med att skriva på datorn är aningen smärtsamt.

Hittade min New York-hoodie i garderoben igår som man märker på bilderna från igår. Den är faktiskt från NY for real och är egentligen inte är min om man ska vara petig, utan Saras, men det passar nog inte henne så bra längre, hon var typ tretton när hon köpte den (hon är 16 nu) . Lite synd att den är lagom over-size på mig nu då... Men jag tycker väldigt mycket om den.

Ska snart lägga upp min logiska lucka del två. Jag skrev den igår, men sparade den till idag. För max ett om dagen av mina aningen bitta inlägg räcker, haha.

Pussochkramskumbanan.

ps. Det senaste Fringe-avsnittet var fint ♥ Fast nu måste jag återigen vänta en hel vecka på nästa... ds.

 


Aj

Ni anar inte vilken jävla träningsvärk jag har i armarna. Det är Lies fel.

We could catch a show


 


Megavideo


Måste Megavideo vara så irriterande? Så himla störigt när den mitt i ett avsnitt säger att man måste vänta i 54 min om man vill fortsätta kolla där. Klart man bytar till Wisevid (eller vad som ni finns att välja på). Fattar inte varför jag ens börjar kolla där. Osynkat ljud är där också för det mesta också... Dagens I-landsproblem, verkligen...


Logiska luckor del 1

Jag tänkte lägga upp några inlägg med saker jag funderar över. Vissa funderingar är rätt bittra och arga, andra inte så mycket. Kanske blir "logiska luckor" en egen kategori i framtiden, haha. Här är i alla fall den första:

Idag såg jag en kvinna med en kasse som det stod "Skåne - The Best Of Both Worlds" på. I just DON'T get it? Först och främst så fick det mig att tänka på Hannah Montana och hon är ju kanske inte så representativ för Skåne. För det andra: BOTH worlds? Vilka syftar de på då? Har vi fler än en värld i Skåne? Jag googlade det. Såhär står det på skane.com:

"400 kilometres of sandy beaches and big, beautiful national parks. Fields of yellow rapeseed and deep green forests. Peaceful country life and grand city vistas.
Skåne, the southernmost part of Sweden, is not one thing or another. Skåne is both. Skåne is the best of both worlds. Visit us and find out for yourself!"


And I still don't get it...

Okej, kanske handlar det om att Skåne har både "strandliv"/"filuftsliv" och "stadsliv"... Men jag gör ändå Hannah Montana-kopplingen, vilket gör det till en extremt fånig slogan...

Gaga for Haiti day

Den 24/1 så var det Gaga For Haiti day. Under den dagen så skulle intekterna för allt som såldes av Lady Gaga merchandise, konsertbiljetter osv gå till Haiti. Och under dessa 24 timmarna drog man in över 500.000 dollar vilket är ungefär 3,5 miljoner svenska kronor. Det är helt galet mycket pengar. Om jag inte varit stenpank för närvarande så skulle jag lätt beställt något den dagen, men så blev det tyvärr inte.

“On Gaga For Haiti day, in just 24 hours, with very minimal marketing and planning, all the little monsters all over the world made over half a million dollars for Haiti relief. I know Bravado fell off their chair, that’s who sells all my merchandise – they couldn’t believe it!"

- Lady Gaga


Eyepatch Couture

Nu bär det snart av till träningen (styrketräning idag?) och sen möte på praktiken klockan 11.00. Jag kommer väl vara hemma igen vid ett-två tiden om jag har tur...

Här får ni en fin bild på Audrey sålänge. Love her eyepatch ♥

bild härifrån.


And call me sweetheart one more time, I really like that


Fixed;

Gjorde om designen lite igen. Jag tröttnar så lätt på dem. Tog tillbaka lite av det jag hade innan och fixade nu bakgrund och header. Lite outer space tema (som Sanna så fint kallade det) möter Fringe (bakgrunden är från introt till fringe).

Jag kunde för mitt liv inte komma ihåg koden för att få bakgrunden att sitta fast och jag orkade inte googla så jag frågade Sanna. Men hon kunde inte heller minnas så hon googlade. Background-attachment: fixed; var det tydligen...

ps. Om jag stirrar på min banner en stund så blir jag snurrig... ds.


Jacksonville

Bilder härifrån.

Bilder från Fringes winter finale som sänds i USA på torsdag nästa vecka. Efter det så blir det uppehåll fram till första april. Tydligen (som jag skrev om i förra inlägget) så ska avsnittet sluta med en rejäl cliff-hanger. Jag kommer dö.

Känns lite synd att det ända min blogg handlar om just nu är Fringe. Men jag är inne i en sån period nu. Min besatthet kommer nog avta lite någon vecka efter Jacksonville-avsnittet.

 


Cliff-hanger

"In an interview with TV-guide (via To All That's Weird), executive producer Jeff Pinkner revealed that the winter finale of "Fringe" — set to air on February 4, 2010 — apparently ends "with a huge cliff-hanger" that deals not only with Peter's true birthplace, but also with the awakening of Olivia Dunham's (Anna Torv) own powers."


Men fuck them att jag ska stå ut med det ända från februari till April :< Två hela månader utan Fringe...

läs hela artikeln här.

gamla msn-konversationerJag kollade just igenom mina bilder...

boots


Vunna på tradera. 329kr inklusive frakt från Hongkong. Love them. Storleken var helt rätt, passformen likaså, lagom höga och vida också nitarna på spännet ♥ Och så är det trä i klacken så det låter roligt när man slår ihop dem!

44 FRÅGOR JAG TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG

Because it's fun:
(snodde från Mimmis bdb)

1. Det första du tvättar i duschen?
Håret

2. Gillar du kaffe?
yees

3. Hur mår du just NU?
Ont i benen :(

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
A

5. Berätta om din senaste dröm.
KUL ATT DU FRÅGAR, HAHA, NI SKULLE BARA VETA JAG HADE EN SJUK DRÖM INATT. Jag, Sara och någon till ritade typ regnbågar i Lovisas rum tillsammans med Lady Gaga en hel natt och vi bondade sjukt mycket. Min mobil skulle ringa klockan 10 för att jag skulle hinna mig och göra mig iordning för att träffa Sanna klockan ett. Men när jag kollar vad klockan är på mobilen så upptäcker jag att den inte har ringt coh att den är tio i ett! Och jag bara "Jag kommer aldrig hinna i tid till att träffa Sanna!" och så kollade jag ut genom fönstret och upptäckte att en massa gigantiska brinnande meteoriter höll på att krasha mot jorden och vi var nära undergång! Och jag tänkte "nu är det nog inte lönt att jag åker och träffar Sanna...". Men som tur var så var det en grävskopa utanför som tryckte ner taket på vårt hus vid vår bastu (ja, vi har en sån) så meteoriterna missade jorden och åkte förbi. Men sen upptäckte Sara att vi inte längre kunde komma in i bastun (men jag fattar varför det var en så big deal i drömmen, för vi använder ändå inte bastun). Helt plötsligt så dök Sanna upp för hon hade tagit bussen hem till mig när hon såg meteoriterna. Och sen kom mamma också hem för hon hade fått sluta tidigare på grund av jordens almost-undergång. Vart Lady Gaga tog vägen minns jag inte men när jag vaknade var jag i några sekunder helt hundra på att detta verkligen hade inträffat. Sen somnade jag om.

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
tvekis

7. Vad vill du ha just nu?

coops cola

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
ja, faktiskt, en gång. I Italien under siestan för några år sedan när jag var jävligt uttråkad.

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?

Slickar

10. Använder du smileys?
jao

11. Har du träffat någon kändis?
haha, ja *minns*

12. Gillar du keso?

På riskakor ♥


13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Who let you go - the Killers

14. Hur många länder har du besökt?
snabbt räknat så över 15 st.

15. Är dina föräldrar stränga?
nja

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
nejtack

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
det är nog enklare att säga var det inte glittrar, haha

18. Brukar du hyra film?
nope (streaming
♥)

19. Var kommer du vara på lördag?
i min säng, kollandes på Dollhouse

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?

nej, tack och lov

22. Vad åt du till lunch?
mackor

23. Har du lockigt hår?

nej, det är nog relativt rakt

24. När grät du senast?
härmondagen

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
nej inte vad jag kan minnas faktiskt.

26. Favoritårstid?
Sommar


27. Vem höll du senast i handen?

Sanna

28. Sover du med TVn på?
never

29. Tycker du att du är gammal?
ibland

30. Är du mörkrädd?
ja, väldigt ibland.

31. Gillar du ditt liv just nu?
jadå

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
nej, vi har inget badkar på ovanvåningen och jag gillar inte det där nere.

33. Har du bra syn?
oftast

34. Var är dina föräldrar just nu?
ute och promenerar

35. Vad har du på dig just nu?
långt linne, lång stickad tröja och vivienne westwood halsband.

36. Vad var det senaste du köpte?
en cola på donken

37. Hatar du mer än 3 personer?
Hata är en starkt ord som jag ofta missbrukar. Så ja.

38. Använder du sushipinnar?
nej

40. Äger du ett vapen?
jag har lila hårsrpray och jag tvekar inte att använda det!

41. Gillar du ditt hår?
ibland, oftast.

42. Gillar du dig själv?
Oftast

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?

Mamma

44. Hur ofta använder du MSN?
nästan aldrig, det stressar mig


pills to take the pain away

Snart ska jag åka till Ica och se om jag kan hämta ut mina skor (om det ens är dem, det återstår att se), sen ska jag möta upp Sanna och fota till praktiken.

Ja gick och la mig med huvudvärk igår i hopp om att det skulle gå över under natten, men icke. Det fick bli en treo på morgonen och nu är det borta. Jag är inte så mycket för att ta tabletter, går ibland hellre och har ont än att ta det. Förutom när jag hade opererat foten, då var jag väldigt noga med att inte missa att ta dem, haha. Men så har jag ju aldrig kännt någon smärta som kan jämnföras med den.Funderar på att snart göra något åt min utväxt, för den är INTE tjusig när man sätter upp håret. Plus att min lila toning nästan är borta och jag har inte orkat färga om det än (det är så omständigt). Gotta do that soon.

Och så är det bara tre dagar kvar till nytt Fringe-avsnitt! Och Fyra till Dollhouse! (jag är nördig, jag vet)

 


Kling klong

Hon är för jävla go ♥


Epitaph 2

Längtar ♥

Och jag tycks ha hittat den ända grejer som att ha facebook tillför till mitt liv...
(bilder härifrån)


To die for

Kom nyss hem från träningen och har ätit middag. Min rygg gör svinigt ont, men jag pallar inte säga till mina föräldrar för de bara skrattar åt mig. Det börjar bli ganska jobbigt.

Mina nya skor som jag vann på tradera för två veckor sedan ligger antagligen på Ica i bunkeflo och väntar på mig. Dock så är det mamma som måste hämta ut dem egentligen eftersom det är henne som de är skickade till. Fast jag ska antagligen åka dit med hennes påskrift och så och pröva om jag får hämta ut dem.

Dom är verkligen to die for ♥


I övrigt så kommer nog kvällen bestå av gamla Fringe-avsnitt eller eventuellt Dark Angel. Ciao.

A little weird

Olivia: I was hoping you might have one of your wierd connections...
Peter: Wierd connections?
O: They're always a little wierd.
P: Well, you're always a little weird.
O: What do you think? Come on!?
P: I think I got a wierd connection.


which year is this?

Det slog mig just att jag så ofta kollar på gamla TV-serier att när jag kollar på nya (som typ Fringe och Dollhouse) och de säger att det är år 2009/2010 så blir jag helt ställd...

Pilot

Fick ett infall och insåg hur mycket jag älskar Fringes intro. Allra helst musiken ♥I brist på annat att titta på så bestämde jag mig för att titta på gamla avsnitt av Fringe, närmare bestämt Piloten. Första gången jag såg den var på min mobil, i väntan på flyget till London i februari förra året, vilket visade sig vara en dålig idé eftersom avsnittet börjar med äckliga grejer som händer på ett flygplan...

Amusing


Det är Amusement park-tema på Poupéegirl just nu. Det är fint. Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Nästan. Jag har sytt små "korgar" till mössor och sånt i hallen. Just nu väntar jag på att det ska bli mat, för jag är hungrig. Pussochkramskumbanan.

the Bishop revival

Om ni tror att jag kan stå ut att vänta nästan en hel vecka på nästa avsnitt så tror ni fel. Jag kommer dö av Fringe-abstinens.

bilder härifrån.

Return

Jag tycker någon kan ladda upp Dollhouse 2x13 Epitaph Two:Return snart (nu) så jag kan se den...

Whiskey är söt.


I want more


00,2.jpg

Jag hade tänkt göra ett inlägg med gamla bilder från min gamla blogg, men när jag skulle välja ut vilka jag ville ha så slutade med att jag hade rensat bort alla. haha. Så det kan gå. Men en får ni i alla fall, som jag inte tänkt ta alls från början. Jag tror aldrig jag publicerat den tidigare, vet inte varför. Den har bara alltid legat där, högst upp bland mina "Egopics". 00,2.jpg heter den. Det är inget särskilt med den, den blev liksom bara över den dagen när jag tog bilder till "there is no rain". Detta var ett totalt meningslöst inlägg, men jag kände för det.There is no rain, nor is there sunshine.
There is no pain to be felt
along the unbreakable timeline.

There was a smile, can you still recall it?
There was no guile to be found
nor was there pieces which did not fit.

There was no hatred, nothing to gain.
I was not mislead by you
and I'm fine when there is no rain.


I told her if she stayed she'd lose her mind


Guess she decided that was better.

Hur ska jag klara...

... mig i en hel vecka tills nästa avsnitt kommer?


Today I have been a good girl...

... och varit och handlat åt mamma. Och jag ska säga er att ingen är sämre på att köra kundvagn än jag.

Nu ska jag kolla på Fringe ♥

Clarity

In the art of not getting lipstick on your food while eating.


Dark Angel

Senaste tillskottet i vår DVD-samling ♥


Another new dayJag är hemskt gottesugen och funderar på om jag ska baka något. Typ chokladbollar. Har inga fler Dollhouse-avsnitt att sysselsätta mig med för närvarande. Hoppas innerligt på ett nytt Fringe-avsnitt imorgon (enligt IMDB så ska det sändas i USA ikväll/inatt).

För övrigt så måste jag snart färga om det lila, för det har redan börjat gå ur. Det är så med toningarna i ljusa färger, de håller inte så länge. Men ska ha det i lite längre när jag färgar den här gången.

Hörs senare, xoxo.

Odd Molly Lovely Knit


In my bagI brist på annat att blogga om så får ni en liten bild på vad som finns i min väska för det mesta. I alla fall igår. Fast kompaktkameran brukar också finnas med (men inte systemkameran, som sagt bara igår) men den behövde jag för att ta bilden. Borde kanske använt systemkameran till det istället, så hade kanske inte bildkvalitén blivit så dålig så jag var tvungen att lägga på noise så den inte skulle vara alltför pixlig. haha.

Fick just veta att jag varit inlåst utifrån hela fömiddagen. Har dock inte märkt det då jag spenerat dagen på mitt rum och inte gjort något försök till att gå ut. Har redigerat massor av möjliga framtida headers till Malmotown.com.

Min nacke och rygg gör fortfarande ont och jag har för närvarande inga fler Dollhouse-avsnitt att kolla på. Which brings on the bad mood. Fast min Odd Molly-kofta som mamma beställt till mig har kommit, så jag ser fram emot när mamma kommer hem med den ikväll.

 


A hug a day

Min nacke gör ooooont! Och min rygg, men inte lika mycket. Nu ska jag värma micromat (kötbullar och mos), titta på dollhouse och tycka synd om mig själv.

Dagens X-phile motivator:(dessa är vääldigt roliga om man kan sitt X-files, annars inte så mycket...)


me and my pain


Nu ska jag snart sticka in till stan och möta upp Sanna och fota till praktiken. Jag tror jag har fått nackspärr så det blir dubbla halsdukar (och mycket kläder i största allmänhet). Jag har dessutom ont i ryggen, vilket är en pärs.

Vi hörs ikväll, då blir det nog mer dollhouse för min del. xoxo.

I try to be my best

Jag kan inte tänka på så mycket annat så ni kan ju gissa vad jag ska göra nu och resten av kvällen... Det är så himla synd om Dr. Saunders. Jag undrar vad som ska hända härnäst, haha.


Smack a h0


Den här bilden beskriver mitt sinnesstillstånd den senaste tiden väldigt bra.

Dollhaus

Jag har bara ett avsnitt kvar av första säsongen av Dollhouse, som jag tänkte titta på idag. Sen väntar ju såklart andra säsongen och imorgon kommer det ett nytt avsnitt av House. Och på Fredag Fringe ♥

Om en stund ska jag ta bussen till praktiken och fixa lite andra grejer när jag ändå är inne. Sen ska jag träna ikväll också, men måste hem om innan så vi kommer väl höras då.

Färgade mer lila i underhåret igår. Lamporna på mitt rum ger ifrån sig ett så gult ljus så bilder i photobooth ger inte färgen rättvisa. På den här bilden har jag ju dock mixtrat lite med mättnaden så den är väl inte 100% korrekt heller,  men close enough. Tycker om färgen i alla fall, precis den jag ville ha. Nästa gång jag färgar, när denna omgången börjar gå ur, så ska jag nog färga lite mer.Hörs senare, xoxo.

 


Favoriter: TV-serier

Här är en liten sammanfattning av mina sju favoritserier through and through. Såklart är där en hel del serier som jag också tycker om men som inte platsar på listan just nu, t ex Cold Case, Örnen, Mordkommissionen, CSI, (vanliga och NY) Muder City mm. Men här är i alla fall de som betyder mest, just nu:

X-Files


XF är nog min favoritserie av alla. Och bara att den höll på i 9 säsonger säger väl en hel del om standarden. Såklart så blev det rätt utflippat på slutet, men på ett bra sätt. Och det finns INGET tv-serie par som Scully och Mulder. Säsong 6 är min favorit, för det var långt in i serien och precis när det började bli riktigt absurt. Och den finns det ju två filmer också. Den första bätte än den andra. Personligen hoppas jag dessutom på en film till 2012, year of the final alien invasion.

Twin Peaks

Det går inte riktigt att förklara Twin Peaks, men jag lovar dig att om du ser den så kommer du få en helt annan syn på Orson i Desperate Housewives. Och Mulder i X-Files, haha. Folk slutade tyvärr följa serien efter att mordet på Laura Palmer klarades upp, vilket är något jag inte fattar för det var då den verkligen började hända grejer, och serien las ner efter säsong två. Det som är mest irriterande är att säsongen slutar med flera riktiga cliffhangers och vi kommer aldrig någonsin få veta vad som hände.

Fringe

Fringe är enligt mig den bästa just nu pågående serien. Många tycker att den bara är en X-Files rip-off, men det tycker verkligen inte jag. Detta är verkligen något helt annat. I X-Files så lyckas de alrig riktigt förklara någonting, men i Fringe så kan de förklara allt. Och det är inte lite sjuka grejer som händer. Jag är dock lite orolig att serien inte kommer hålla på så länge till. Folk uppskattar verkligen inte riktigt bra Sci-fi serier längre.

Dollhouse

Jag har precis börjat streama Dollhouse och jag är redan fast. Jag har haft svårt att hitta en ny serie att titta på i väntan på mer Fringe och House, som jag följer just nu och jag föredrar Sci-fi och lite övernaturliga grejer. True Blood fångade mig int, trots tappra försök att komma in i det. Men Dollhouse fick mig redan efter intort. Den har liksom allt jag gillar, en cool "hjältinna" (Echo aka Eliza Dushku), en FBI-agent som tappert försöker avslöja the Dollhouse, lite smått galna vetenskapsmän och en britt (jag älskar britter i amerikanske TV-serier).

Buffy The Vampire Slayer

Jag har bara två avsitt kvar av sista säsongen av BtVS. Visst allt och alla är lite utflippade nu i slutet och man vill bara strypa de flesta av dem (alla utom Spike och Anya för min del), men det är en riktigt bra serie. Väldigt okomplicerad i sin kompliceradhet (is that even a word) och har liksom en liten släng av allt: Action, övernaturligt, sci-fi, kärlek osv osv. Och många roliga och mindre roliga karaktärer. Och så har serien två britter which equals twice as much fun.

Mord i sinnet

Jag är lite av en sucker for brittiska kriminalserier och Mord i sinnet aka Wire in the blood är min favorit. Jag tycker också om böckerna bakom seriern. Är dock lite sur över att de bytte ut en av huvukaraktärerna efter halva serien fast de inte gör det i böckerna. Men ja, vad ska dom göra om skådespelaren hoppar av. Och efter ett tag hade jag ändå vant mig vid den nya och gillar dem lika mycket nu. Jag hoppas på att de ska spela in en ny säsong snart, för det finns böcker som inte filmatiserats än, men man vet aldrig, det kanske är slut...

House

Jag har alltid gillat House, enda sedan det började sändas på fyran. Fast nuförtiden så streamar jag det för jag stod inte ut med att vänta på allt det sjuka som händer i slutet på säsong fem och början på säsong sex. Så nu ligger jag kanke en säsong före svensk TV.


Det var allt. Nu ska jag kolla på mer Dollhouse. xoxo.

Soup and Dollhouse

Spenderar tiden med att titta på Dollhouse (lätt en ny favorit) och dricka karibisk kycklingsoppa (så himla god!). Funderar på att fota lite ikväll och kanske under dagen göra lite "mina favoriter"-listor. Kommer nog börja med TV-serier nu när jag fallit back in love with Fringe och så. Talk to ya later.

Dollhouse...


... är bra och Eliza Dushku är awesome.

Fringe sience

Har precis varit och handlat i Limhamn med min syster. Hann aldrig uppdatera innan vi gick. Handlade blondering till mitt löshår, för det råkade bli får grått av silverschampoot. Ska försöka färga det ikväll+ lite mer lila i mitt riktiga hår.

Sen fortsättningen på säsong två av Fringe började visas igen i USA så har jag fallit tillbaka i min obsession.  Längtar tills nästa fredag, så jag kan se nästa avsnitt. Det jag såg igår var riktigt bra. Fast det är det alltid. Om någon undrar så streamar jag Fringe på fringe-streaming.blogspot.com. Där finns alla hittills släppta avsnitt och det kommer alltid upp nya direkt efter de visats i USA.


svart

Idag inhandlades en ny svart pälsjacka från JC och en kofta med rosett på från H&M. Var orolig att jag inte skulle lyckas hitta koftan, i och med att den var slutsåld på webbshoppen och att jag först sett den i butik och sedan nästa gång inte. Men det visade sig att de bara flyttat den. Är så himla glad att jag fick tag i den, tycker den är så söt och mysig. Är glad för pälsjackan också, den var till ett jättebra pris och jag gillar modellen.


Leaving

Nu sticker jag, vi hörs ikväll. Och den lila slingan är där, den syns bara inte... Ska färga mer snart.


colouring

Håller på att färga en slinga i mitt hår, för att testa nyansen på den lila hårfärgen jag köpte i början av veckan. Vill veta hur den ser ut när håret är torrt innan jag bestämmer mig hur mycket jag ska färga.

Senare ska jag ta bussen in till stan och träffa Sara, fota lite och kolla på lite kläder och grejer. Vi hörs nog igen innan jag går.

It's a demon thing

Jag hade kommit på något jag skulle skriva här, men jag glömde bort det igen. Idag har också varit en såndär dag.

Andrew Wells i BtVS är gullig.

"Oh, hello, there, gentle viewers. You caught me catching up on an old favorite. It's wonderful to get lost in a story, isn't it? Adventure and heroics and discovery—don't they just take you away? Come with me now, if you will, gentle viewers. Join me on a new voyage of the mind. A little tale I like to call: Buffy, Slayer of the Vampyrs."


lol.


Let's get some shoes

Skor fron Nelly.

Man kan aldrig få för många par skor. Och något av paren på bilden hade jag inte tackat nej till. Fast om någon vecka ungefär så för jag ju så gott som mina drömkängor på posten. Längtar.


It makes financial sense as well

Idag har bara varit en sån där dag. Man vill helst inte gå upp på morgonen och från det man gått upp så vill man bara gå och lägga sig igen, fast man vet att man inte kan.

Idag har jag varit och fotat till praktiken. Köpte en väska på H&M också när jag var i stan. Den var bra. Intetsägande i lagom storlek som passar till allt. Så gott som precis vad jag letat efter. 149 kr. Prisvärt.

Nu ska jag nog skriva lite, innan jag kryper i säng. Godnatt.


Idag är en sån dag då jag drar upp rullgardninen och önskar att jag slapp gå ut
if u seek a

Kul att jag går och lägger mig på dåligt humör, megaförkyld och med vetskapen att jag har massor att göra imorgon.

TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett supersött cupcake-armband
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas tisdagen den 19 Januari klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D

LYCKA TILL!


Lista

För att jag mår dåligt och inte har något bättre att uppdatera med. Missförstå mig dock inte och notera att jag inte mår dåligt för att jag inte uppdaterar, haha. Nej, jag mår dåligt för jag är förkyld, som alla er andra dödliga.


10 saker du vill ha:

1. Lila hår
2. en fjärrutlösare till kameran
3. Solglasögonen från Monki
4. Skorna som jag vann på tradera igår NU!
5. Inspiration
6. Mer Fringe
7. vilja
8. bikergloves (hur säger man det på svenska?)
9. en mc-jacka i skinn (oäkta helst dåva, men ni fattar)
10. Bra ursäkter


9 musiker/band du gillar:

1. Lady Gaga
2. The Killers
3. White Lies
4. Emilie Autumn
5. Cyndi Lauper
6. Madonna
7. Jun Matsumoto
8. Porcelain and the Tramps
9. Och sen har jag ju en grej för soundtrack

8 saker du gör varje dag:
1. Tänker
2. slösurfar
3. Kollar på TV-serier
4. TV (disneychannel, lol)
5. bloggar
6. äter
7. tränar (haha, I wish, men nästan ibland)
8. Sover

7 saker du tycker om att göra:
1. Skriva
2. Fota
3. Titta på TV-serier
4. Äta (unbelieveable, but very true)
5. Sova
6. Tänka
7. Lyssna på musik i mina hörlurar på bussen eller i bilen

6 saker som alltid kommer få ditt hjärta att slå lite extra:

1. TV-serier (what's wrong with me?)
2. Lady Gaga
3. Brandon Flowers
4. När man hittar det perfekta klädesplagget till ett toppenpris
5. Flygresor (fast på ett negativt sätt)
6. Traderaauktioner som snart går ut och som man inte har möjlighet att kolla om man vinner eller inte (också på ett ganska negativt sätt)

5 favoriter:
1. Film: Matrix
2. Sång: Bad Romance - Lady Gaga, Read My Mind - The Killers
3. Bok: Twilight (can't help myself)
4. Band: The Killers (Kan jag skriva med gott samvete för Lady G räknas inte som ett band?)
5. Årstid: Sen vår, Sommar, tidig höst

4 dofter du tycker om:
1. Rosorna i vår trädgård om sommaren
2. Sourcream and onion chips
3. syrener
4. Min mamma

3 ställen du vill besöka:
1. Tokyo
2. London (alltid, alltid)
3. NY

2 favorithögtider:
1. julen
2. påsk (för då är man ledig?)

1 person du skulle gifta dig med precis just nu:
Den här frågan borde varit på 10 sakersplatsen istället... Men om jag måste välja en, här och nu, helt impulsivt, så: Anya, från Buffy (jäkla TV-serier, tar över mitt liv). Men med närmre eftertanke så ligger ju dock Gaga the one and only, Brandon F och Jun-chan före henne på listan... Fan vilken jobbig fråga.

Elin, du är ju koko på andra vis...Alltså är Klingen ball eller är hon ball?


Fever (or lack of it)

37,6! Så hög kroppstemperatur har jag inte haft sen jag vaccinerade mig mot svininfluensan. Ni som är med lite i svängarna vet att jag har en väldigt låg kroppstemp i normala fall. En gång var jag till och med nere på nästan 36 grader. Trotts detta vägrar min mamma räkna någonting under 38 som feber. Men jag menar, normal kroppstemp är 37-37,5 och 38 räknas som feber. Det är en/en halv grads skillnad? Idag har jag en hel grad över vad jag hade igår...

men icke sa nicke.

Breaking Dawn

Efter ytterligare tre avsnitt av BtVS (guuud, vad Anya är gullig) så ska jag nu lägga mig och läsa liiite i Så Länge Vi Båda Andas aka Breaking Dawn (sämsta översättningen or what?). Det är andra gången jag läser den nu, men på svenska den här gången, inte engelska. Den är bra den boken, för allt är så utflippat. Fast Jacobs del är ganska lame (team Edward, fooshoo!). Sen ska jag sova, för gud vad jag är trött. Ska upp tidigt imorgon också.

Min hand är aningen svullen och gör ont, därav bandaget på handen.


Vengeance is what I am

Såg nyss klart säsong 6 av Buffy the Vampire Slayer. Nu är det bara en säsong to go! And in case you haven't figured, så är Anya aka Anyanka min favorit. För att hon är awesome."Vengeance is what I do, Halfrek. I don't need anything else. Vengeance is what I am."
―Anyanka

 


you are AliceFolk på Poupéegirl är så himla söta. Man blir så glad av alla snälla kommentarer. Det är aldrig någon som kommernterar något elakt eller oartigt. Det är därför den sidan är bäst :*

(hon syftar på alice i underlandet)


Directions/Star Gazer

Idag fick jag äntligen tag i mitt efterlängtade lila läppstift och dessutom lila hårfärg (ja, det är lila, fast burken ser aningen blå ut på bilden). Får se när jag hinner testa det. Hårfärgen alltså, läppstiftet har jag redan testat. Skulle visat, men jag fastnar inte på bild idag...

Har svårt att se att jag kommer komma iväg och träna idag, då det inte finns någon kroppsdel som jag inte har förskräkligt ont i. Plus att jag hellre vilar idag så jag är bättre imorgon och kan träna hos Lie på morgonen!


Thank god, I'll never tell!Tillfälligt ny banner igen. Bättre än den förra. Jag gillar inte att ha en banner som jag gjort av en bild som jag redan laddat upp i bloggen, utan att den ska vara något extra. Så den här får duga tills jag är klar med klänningen eller kommer på en bättre idé.

Träningen idag gick riktigt dåligt. Jag skadade foten, kommer få blåmärken på utsidan av låren och blodådrorna på min vänstra hand har svullnat upp av okänd anledning och gör jävligt ont.

En irriterande sak är att jag har Xander och Anyas duett från Once more with feeling-avsnittet av Buffy på hjärnan. Men den är rätt gullig egentligen. Vilket gör att jag irriterar mig ännu mer på vad som händer i serien sen...

Am I crazy?
Am I dreamin'?
Am I marrying a demon?
We could really raise the beam
In makin' marriage a hell
So, thank god,
I'll never tell!klänning och kamp

Jag har börjat sy upp en klänning som jag antagligen kommer använda till min nya banner. Den kommer nog bli (jag skriver nog, för jag syr på frihand, så man vet aldrig hur det blir till slut) lite barock, lite viktorianskt + en liten touch av mondernitet och dålig kvalité... Så blir det när man syr av gardiner, en gammal klänning och tygrester. Men om den blir som jag vill så kommer den se cool ut på bild i alla fall. Blir den riktigt bra kan man ju ha den på balen (eller inte...).

Ska snart iväg och träna på den första kampträningen för den här terminen. Kul, men ändå jobbigt för mina fötter ömmar från igår när jag var smart att ta aningen för små klackar på mig i kylan. Note to self: Gör INTE om det.

Pussåkramskumbanan.

The Eternal Life Of Victoria King -Extract

'That's right' she said. ‘Where have you heard about me then, ms King?’
’I hear a lot, I read a lot, thereof I know a lot. You have had many people killed.’
‘Doesn’t it scare you then? Usually people get scared by that.’
’I am ignorant to the feeling fear’ I said, in a very matter-of-fact way. ’I only know it, never feel it.’
‘You are one strange child’
‘Everyone always says that. I don’t understand it.’
‘Exactly what is it you don’t understand?’
‘Them. Others. And I don’t really like others either. That’s why I keep to myself.’
‘You don’t like other people? Including me?’
’I don’t know you. But you talk funny.’
‘Well, so do you.’

Lady Gaga/Polaroid collaborationSå jävla awesome. Kameror som Lady G herself har varit med och utvecklat. Skulle jag ju dö för.


Lady Gaga/Baroque/Victorian

Idag ska vi på släktkalas till min kusin Arvid som fyller 21. That's nice, för det betyder god mat, läsk och efterrätt.

Har precis bättrat på mitt nagellack (svart) och medan jag väntar på att de ska torka så funderar jag på hur jag vill ha min nya banner.  Jag känner väldigt mycket Lady Gaga (as ususal) men också like barock och viktorianskt. Jag känner väldigt väldigt mycket Victoria King (inte för att någon av er vet vem det är... Hon är syster till Mary-Ann om ni minns henne). Jag vet vad jag skulle vilja ha för outfit på bilden, men jag har ingen sån klänning som jag vill ha så jag funderar lite på hur jag ska lösa det...

I am Aud
'I don't talk to people much. I mean I talk to them, but they don't talk to me except to say that "your questions are irksome" and "perhaps you should take your furs and your literal interpretations to the other side of the river."'


Anya är så söt som Aud ♥


Su-su-sunglasses

Jag är störtförtjust i dessa solgalsögonen från Monki. Jag älskar solglasögon i allmänhet, och dessa liknar inte några av de jag har i stilen (jag har ganska många). 200 kr kostar de, vilket är lite mycket för mig som föredrar att ha många, billiga par för att kunna variera mig ofta framför få dyra. Får leta efter något liknande i England i mars istället, där finns ett mycket större utbud till billigare priser. Köpte till exempel två par hjärtformade solglasögon och ett par "nördbrillor" i London förra året för mindre än vad dessa bågarna kostar ensamma.


Lady Gaga on Launch My Line

 

I lol'd big time. Så bitchigt av henne att välja just de tyget. But that's why I love her ♥


VOTE ELIN!


Jag lolade lite när jag hittade den här reklamen på både Emmas och Columbines blogg och var tvungen att printa. 'Cause you know what you gotta do!


Can't do eyes todayMålade klart den sista väggen igår och har börjat att måla våra skohyllor vita. Måste göra en utvärdering på ungefär hur många timmar jag jobbat för att få veta hur mycket pengar jag får. Mamma och jag har kommit överens om att jag inte ska få pengarna på mitt konto förrens påsklovet, då vi åker till England (London för tredje året i rad för min del).

Nu hade jag tänkt ta och äta lunch och klockan tre ska jag ta bussen till Svågertorp och gå på Stoff och Stil med mamma. Vet inte riktigt varför, men okej. Tänkte passa på att köpa lite nitar till min nya jeansväst från Gina (bilden) och kanske något billigt tyg till en klänning/oversizetröja. Glittrigt kanske?

Ska nog ta och fixa en ny bild till bannern också. Gillar inte riktigt den jag har nu. Eller ja, alltså, jag gillar bilden i sig, men inte som banner.

Hörs senare.

På tal om Buffy...

Jag blir så lack när det blir såhär. Och det blir ALLTID såhär! Jag blir lika förbannad varje gång. Jag tycker inte om TV-serier längre. Det är INTE OK.

 
Och btw, ny design och så. Fast den är nog ganska tillfällig.

 


I don't dance


Underneath my skin
the blood has frozen to ice.
Just to let go,
my mind within
sees much further than my eyes.

You took a chance
and due to your last call
I guess you know
I don't dance
when the floor might fall.

måla

Måla, måla, måla. Kommer nog bli färdig idag. Sen blir det money, money money.

do not alter these if you don't know what you're doing


Jag lolade lite när jag skulle hjälpa Kajsa med hennes blogdesign. Det är nog en bra idé att jag gör det och inte hon after all...

Inspiration

Bilder från: Audrey Kitching@buzznet, Fashiontoast, Gagadaily, Style By Kling och Google.

Don't forget my lipstick


Fick nyss veta att vi har studiedag torsdag-fredag denna veckan så jag börjar inte praktiken igen förrens måndag. Sån himla lättnad för nu vet jag att jag kommer hinna måla färdigt i trappan. Kul för min familj också för mitt dåliga humör försvann och jag är jävligt jobbig när jag är sur.

Är lite lack för att jag vil ha ett lila läppstift, men det finns inget snyggt som inte är alldeles för dyrt och blir ovärt eftersom jag inte kommer änvända det så mycket. Viva la Divas lila är asfult och MAC och Make Up Stores är snygga men för dyra... Får dra till shock någon dag och kolla om de har något snyggt. Måste ändå dit och handla andra grejer.

Idag ska jag på Malmö Opera och se Trollguld. Hoppas den är bra. I-lands problem är dock om jag ska ha leggings eller jeans på mig...?

TrapIt's a trap.

kaffe, te och tröstshopping

Målat hela dagen idag. Kunde inte somna igår natt så jag är trött och på dåligt humör. Har druckit en kopp kaffe, två koppar te och ett glas cola och tröstshoppat på poupéegirl för över 1000 ribbons...


newsLite nytt i garderoben och smyckeslådan:
- Tröja från Gina, love mönstret, puffärmarna och priset (64,50)
- Lila leggings från Åhlens, älskar verkligen färgen och de är så bekväma.
- Armband som jag fick i sen julklapp av Philippa idag, så himla fint!

sadface going downtownNu har jag målat klart för idag och sticker iväg på en runda på stan och sedan träning. Vi hörs ikväll.

Fråga mig inte värför jag gör något slags sadface på bilden...

morning retardo

Idag ska jag fortsätta måla. Om jag jobbar på bra kanske jag hinner bli nästan helt klar. Och desto fortare jag blir klar desto bättre, för jag behöver komma in till stan och införskaffa lite grejer snarast (vänte lite, har jag inte redan skrivit detta?). Fast on the other hand, desto längre jag jobbar, desto mer pengar tjänar jag...

Igår när jag var inne på mitt konto på internetbanken på Swedbank så uptäckte jag att jag fått min första ränta på mitt sparkonto. 39 ÖRE! Det räcker inte ens till ett tuggummi, men ändå! Min första ränta!

Har dessutom noterat att min överläpp svullnar upp på något kontsigt sätt på morgonen så att det ser ut som om jag gjort en läppförstoring a la Kissie... Tvekis på att det är helt ok...

Jag brukar inte lägga upp bilder där jag ser retardo ut, men jag bjuder på det för den här gången för att fira att jag fått en ny följare via bloglovin'. Såhär ser jag i alla fall ut på morgonen innan jag hunnit fixa mig och det är så kallt i vårt hus att jag måste ha en extratröja på mig.


Lempicka Carglove

 

Alltså, man är ju fett sugen. Har velat ha ett par sådana här sen jag var typ... liten? Så man kanske skulle slå till på de här från Gina Tricot för 199 kr. De är ju bara så dreamy.


We're going nowhere fast

Gamla bilder, men det får ni leva med.


Dagens dåliga uppdatering beror på att jag målar om i hallen+trappan i vårt hus, och tro mig, det är ett heltidsjobb. Kommer hålla på med det i de närmaste dagarna så bloggen blir nog lite lidande av det. Men jobb som jobb, jag får ju betalt. Ska försöka ta mig in till stan någon dag för att inhandla lite smågrejer.

Just nu är farmor här och vi har just ätit efterrätt. Hoppas på att vi ska kolla på Buffy när hon gått. Vi är på säsong 6 nu!


2009 - month by monthJanuari - Nytt år, nya tag. Jag var i Stockholm och i Uppsala på UppCon 09 med Sanna. Vi åt också ölkorv på en bänk i okänd liten park i Göteborg. Sedan dess är ölkorv bland det bästa jag vet. Fast det var jävligt kallt.
Februari - Jag åkte till London med Sara. Det var min första utlandsresa (förutom Danmark) utan mina föräldrar. Jag började med mittbena och var besatt av X-Files.
Mars - Målade massa i photoshop och tittade ännu mer på X-Files. Min familj åkte på skidresa till Italien och jag fick vara ensam hemma i en vecka. Malena Ernman vann melodifestivalen och jag skrek av lycka.
April
- Jag såg Emilie Autumn live i Göteborg, blev kär i Twin Peaks och fick veta att jag skulle få se The Killers på Hultsfred till sommarn.
Maj - Jag började blogga på blogg.se istället för blogspot och klippte mig. Min pappa åkte mycket till Japan i jobbet vilket förde med sig Hello Kitty-presenter till mig. Tittade fortfarande massor på X-Files.
Juni
- Opererade foten i början av månaden. Gick ut tvåan och reste till Berlin med familjen. Började knarka Japanska tv-serier och började titta på Buffy.
Juli - Jag besökte ett regnigt Hultsfred och såg The Killers. Åkte till Gotland, Öland och sista dagen på månaden så reste jag till Italien.
Augusti
- Var i Italien i två veckor, kom hem och började trean. Fick min macbook, which meant no more PC for me och en massa photoboothbilder till bloggen. Började träna för Lie på tisdag- och torsdagsmorgonar.
September -
Fyllde 18. Knarkade Fringe och The Killers och hade ångest över skolarbetena.
Oktober - Målade om på mitt rum. Jobbade på med mitt PA, gjorde smycken, hade ännu mer ångest över skolarbeten, tog spexfoto och var i Danmark med klassen. Älskade The Killers mer än någonsin och longed for Live From The Royal Albert Hall-DVDn. Hörde Bad Romance med Lady Gaga för första gången.
November - Såg White Lies i Köpenhamn och träffade Harry McVeigh (sångaren) utanför. Vaccinerade mig mot svininfluensan. Förälskade mig ordentligt i Lady Gaga och fick en grej för vampyrer. Gick ut på praktik och längtade tillbaks till skolan.
December - Annamade Lady Gagas monster/show me your teeth-pose. Åkte till Stockholm och tittade på taekwondo-SM. Köpte ny hårförlängning. Hade fortfarande praktik och var mycket med Sanna. Min familj skaffade en ny kompaktkamera som jag missbrukade. Fick Lady Gagas skiva+official merchandise t-shirt och The Killers RAL+Thin White Dukes - DVDer i julklapp. Åkte till Stockholm igen för att fira nyår.


And that's it. Rooting for 2010 to be a good year. Lot's of love.

about 2009


Försökte hitta en bild på hur jag såg ut för ungefär ett år sedan, men eftersom jag bytt dator sedan dess så hade jag inte så mycket bilder från den tiden. Men här är i alla fall en bild. Kanske inte så stor skillnad tänker ni, men för mig är det ganska mycket skillnad. Jag är förändrats en del sedan dess. Vissa kanske inte märkt det alls, andra har. Jag har märkt det.

Det har hänt mycket bra grejer under 2009. Jag reste utomlands för första gången utan mina föräldrar. Jag såg The Killers. Jag fyllde 18. Jag förälskade mig ordentligt i Lady Gaga. Jag har lärt mig uppskatta lång vänskap och de fina sakerna som det för med sig. Jag har accepterat mycket av mig själv som jag blundade för för ett år sedan. Och jag vet vad jag vill med livet.

Tänkte lägga upp en "2009 - månad för månad" också. Kanske senare ikväll, kanske imorgon. Nu ska jag måla en vägg i hallen. Vi hörs.

Hemma i beloved Malmö igen

Kom hem från Stockholm igår, men var för trött för att blogga. Fan vad kallt det är där. Man längtade hem till lilla Malmö igen, för här är ju rena solsemestern jämnfört med huvudstaden (okej, lätt överdrift). Shoppade inte så mycket som jag trodde jag skulle göra. Det är som att när man har pengar OCH det är rea, så hittar man INGET som man vill ha. Men det betyder ju också att jag har pengar kvar, vilket är bra. Och lite grejer hittade jag trots allt.

Katie Perrys fashion-againt-aids-body. Några dagar innan jag åkte så tänkte jag på den och ångrade att jag inte köpte den när den fanns i affär. Men så hittade jag den nu i sthlm, bara en kvar, i min storlek, för 50 kr. Är det ödet eller vad?


T-shirts från Zara. Det var ett tvåpack och jag ville ha den mörkare, för jag älskar den färgen på t-shirts, allra helst ihop med det gröna. Så den gråa fick helt enkelt också följa med.


It was love at first sight. Mitt mål med Stockholmsresan var att hitta ett par nya klackar och dessa är ju bara to die for.


And that's pretty much it. Mellandagsrean är sjukt överskattad och sämre än vanligt i år. Funderar dock på att införskaffa mig en klänning också, nu när de rear ut nyårsklänningarna.

 


BACK TO FRONT PAGE.

It’s like fashion for fakers
Secrets of the dream makers
heartbeats of the dancers
and without any answers
Dreams are reality
on the verge to insanity
it’s just a cheap rhyme
and it all happens
POST BEDTIME.
Använd inte mina bilder
utan min tillåtelse, tack.+ Follow on Bloglovin

- Follow with RSS

Follow on Twitter


RSS 2.0