Yesterday

Jaha, igår då. Jag skämtar inte när jag säger att det var den roligaste dagen i hela mitt liv (so far). Vi i klassen har alltid så sjukt kul ihop. I alla fall så började dagen med champagnefrukost/vanlig frukost hos Tove. Sedan begav vi oss från Tove som bor en bit från Nobeltorget för att gå, via triangeln, till Gränden vid gustav, där vi skulle käka lunch tillsammans med Spoke, Jeanette och Björn. Jag var glad för jag fick sitta bredvid Jeanette. Vi skrev i varandras mössor och jag fick med mig många fina meddelanden (bl a "Du tycker om mig" från Spoke...). Sedan skiljdes vi från våra älskade lärare en stund och gick genom stan till skolan. Där satt vi och chillade, fotades, dekorerade flaket och stalkade Jeanette (jag petade henne på kinden!) medan vi väntade på själva utsparken. Sen var det helt plötsligt dags, vi sprang ut, letade upp våra familjer, fick blommor och allt det där, sen samlades vi på flaket. Jag hade ett väldigt fint moment (4,5 minuter) då Bad Romance spelades och alla sjöng med och vi vinkade till Jeanette och alla andra som stod och tittade på. Sen åkte vi iväg och den timman vi åkte runt genom stan var nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Dansa barfota på ett flak är det inte mycket om kan konkurrera med. Och Spoke cyklade förbi oss tre gånger och Jeanette en. Min kusin som var flakvakt visste inte att Spoke var vår lärare, så han trodde bara det var någon random kines som tyckte det var roligt med studenter...

Sen, efter tårar och kramar åkte alla hem till sig. Jag var så sjukt trött och inte alltför social mot mina gäster då jag mest ville sova. Men jag fick ett fint halsband av mormor och ett fint sms av Jeanette (jag skickade till henne först, så det var inte helt random). När alla gäster hade gått så grät jag lite för mig själv över att skolan är slut. Sedan tankade jag in alla bilder från dagen för att rate:a dem i Bridge (Jeanette borde vara stolt över att jag gör DET, när alla andra drar ut och festar). Sen sov jag och drömde om Spoke och Jeanette (jag skojar inte, jag gjorde det!).

Kommer sakna alla så sjukt mycket och jag känner mig helt tom utan skolan (onödigt idag egentligen, eftersom det är lördag och jag skulle ändå inte ha varit där...). Allra värst är det med Spoke och Jeanette, för klasskompisarne kan man ju fortsätta umgås med och hålla kontakten på facebook och så, men det går ju inte riktigt med ens lärare... men vi får åka och hälsa på ofta!

Massor av kärlek till alla som var där minsta lilla stund igår och hjälpte till att förgylla min dag ♥

Text too long to translate, use google if you must know. I know it sucks, but I guess we'll just have to live with it.

Comments

Comment entry here:

Your name:
Remember?

Your Mail: (will not be published)

Your webpage:

Your comment:

Trackback:
BACK TO FRONT PAGE.

It’s like fashion for fakers
Secrets of the dream makers
heartbeats of the dancers
and without any answers
Dreams are reality
on the verge to insanity
it’s just a cheap rhyme
and it all happens
POST BEDTIME.
Använd inte mina bilder
utan min tillåtelse, tack.+ Follow on Bloglovin

- Follow with RSS

Follow on Twitter


RSS 2.0