Gorgeous

 

Gief hair plz.


Paris

Snart drar vi till flygplatsen. Om ett par timmar är jag i Paris. So long bitches!

At least I was popular in high school

 

Jag dejtade tydligen en massa brudar i high school. I alla fall enligt sidan jag kollar på LOM på.


Is there life on mars?


Gene: ‎"I don't like this. Gene Hunt smashes doors down, he does NOT pick girly locks!"

*sirens*
Ray:"THE LAW! THE LAW!"
Gene: "GET DOWN YOU DIV!"
Sam: "WE ARE THE LAW YOU BLOODY CLOWNS! God help us..."

En fin dag

Sanna: "Du är som en blandning mellan Lady Gaga och Jeanette"
Jag: "Det var den finaste komplimangen jag någonsin fått!"

Idag har varit en fin dag. Först skola i två timmar, sedan en sväng till Medie för att hälsa på och beskåda det fina minnesmonument Spoke nu satt upp på min gamla plats utanför fotolärarna. Jag är djupt rörd. "Det är lite som att bli känd efter man dött", som jag sa till Sanna. Och ja, sen stan med Sanna för att catcha up om TV-serier och annat skit som hänt sen sist vi sågs (SLUTET AV JULI!?). Och så pratade vi om det hemska resultatet i valet.

Jag: "Miljöpartiet i hemligt möte... Hur hemligt kan det vara om det står på löpsedeln?"
Sanna: "Ja, miljöpartiet skulle inte känna igen ett hemligt möte om det så hoppade upp och satte sig på näsan."

Vi träffade Marie när hon var på väg för att fika med Jeanette. Marie är världens gulligaste (Jeanette också) ♥ mitt minnesmonument av världens finaste mentor (han kommer alltid vara min mentor)!

...

Jag har upptäckt att det är jävligt svårt att göra en lista på sex olika saker som man inte kan NÅGONTING om...

My Passport

Idag blev min Macbook en glad Macbook när jag äntligen fick min söta lilla portabla hårdisk på 500GB. Så nu har jag flyttat över flera tusen bilder (ja, jag menar allvar, och notera att jag bara haft den här datorn i ca 1 år), massa videoklipp och musik för att inte överbelasta min stackars lilla bebis som bara har 111 GB (som nästan var fullt). Så nu hoppas jag på lite mindre segande. Jag har en WD My Passport Essential, förövrigt.Idag var jag dessutom på Medie och snyltade på deras skrivare. Träffade massa av mina gamla lärare (fast inte Jeanette :< Vad ska hon vara tjänstledig för?). Såhär lät det mestadels:

Jag: Hej Marie!
Marie: Hej... *upptäcker att det är jag och inte någon random elev* HEEEJ VAD GÖR DU HÄR!?
Jag: Jag går fortfarande här...

50 meter senare:

Jag: Hej Spoke!
Spoke: Hej... *upptäcker att det är jag och inte någon random elev* HEEEJ MALIN! *kram*

För er som inte visste så ligger nämligen Medie och konst/kulturdelen av Malmö Högskola i samma byggnad så jag går i stort sätt kvar på samma skola.

Men i alla fall. Om en vecka åker jag bort bort bort och det ska bli så skönt. Fem dagar då jag ska gå shopping-bananas och bara behöva bry mig om vad JAG vill göra. Ingen tidspress eller annat skit som måste göras heller. Ska bli så sjukt skönt.

Snart ska jag kolla på Life On Mars ♥ Det är nästan lika bra som Ashes To Ashes, fast inte riktigt, för de har ju ingen Keeley!

Life on Mars


Chris: "They've gotta give it up. What else are they gonna do? We're the force!"
Sam: "And may the force be with you."

Ett mänskligare Sverige...? Yeah, right.

Vet ni vad? Jag är jävligt förbannad och jävligt trött på alla partiers jävligt dåliga reklamer. Jag skäms för de som kommit på deras slogans inför valet. Jag skäms för de som layoutat deras affischer. Jag skäms för deras valfrågor. Det ända de bidrar till för min del är att jag INTE vill rösta på dem för de så sjukt dåliga och okreativa. Och då syftar jag både på alliansen och de röd-gröna (fast alliansen är nog aningen värre faktiskt) OCH alla andra jävla partier, typ SD och skånepartiet med mera. Det blev droppen idag när jag läste närmare på kristdemokraternas affisch på min busshållplats idag. Så jävla skönt att skiten är över om ett par dagar.

Jag säger inte att jag inte ska rösta, för det ska jag. Jag har vetat hur sedan förra valet, men jag tänker inte säga. Det är inte er sak. Men det blir inte på någon av de stora partierna.

Vill också påpeka att jag inte är särskilt insatt och inte menar något mot partierna i sig. Jag vet alldeles för lite om deras valfrågor för att utala mig om dem. Det är deras reklam jag hatar...

Imagining

Alex: Well, we've established the cover: Marcus and I used to work the streets.
Gene: Did you?
Alex: No, that's the cover.
Gene: Shame. Might've fancied a punt.
Alex: Hang on, hang on. Now this is worth getting straight; I'm imagining you, imagining paying for sex with me, in my imaginary role as an imaginary street whore?
Gene: You must have a filthy mind.
Alex: Absolute sewer, apparently.


Now this takes me back...

Shot dead in the head

Hittade den där sidan där man kunde beställa väldigt fina tröjor på. Lite sugen måste jag säga. Och tre stycken for 30£, ändå bra pris. Allra helst för Gene Hunt-tröjorna (hej fangirl) ♥


Born this way

 

Amanda och jag är snabba. Men seriously, can't wait.


Lady G, the one and onlyGråter hon så gråter jag. Älskar henne så sjukt jävla äckligt cp mycket ♥
Bara två månader och sex dagar kvar.

Gleek

Okej, nu har jag sett hela säsong 1 av Glee och vet inte riktigt vad jag ska göra... Är lite kär i Kurt fast han är "supergay" (irl också TuT). Ååååh vill ha säsong 2 nuuuuu!

Tur att Demons börjar om en kvart, annars hade jag nog haft lite panik nu. Dock sista avsnittet. Varför gör de såhär mot mig?


bed head

Måste sluta dumpa alla grejer i sängen. Det är så jävla jobbigt när man är trött och vill sova så måste man städa undan allting...

Godnatt.

Birthday Girl

Okej, så, nu är jag 19. När jag fyllde 18 kände jag asmycket ångest inför att bli myndig. Det var inte så jobbit som jag trodde. Och sen så jag jag ju haft sjukt mycket flyt det senaste året. Jag menar jag tog studenten med mycket fler MVGn än vad jag trodde, fick sommarjobb, kom in på de kurser jag villle på högskolan och har fått en fast helg i månaden på jobbet. Plus att jag antagligen får jobba jul och nästa sommar också. Åker till Paris med mamma om 17 dagar. Fan vad nice livet är ibland. Nineteen and counting.

Förra födelsedagen var min theme song Oh yeah and by the way med the Killers. I år är det nog Shampain med Marina and the Diamonds. Förlåt Lady G, men du är ju trots allt theme song of my life.


helg

Klockan är snart sex på morgonen. Om ca en timme ska jag vara på jobbet. Jag är trött som fan och mina ögon kliar (och det högra är typ helt svullet nu...). Varför i helvete gick jag med på att jobba helg? (för pengarna, daah?) Har två Creatve Writing uppgifter som ska vara klara på söndag. Tur att jag bara jobbar till halv två. Men jaja, tänk positivt. Bara tjugo dagar kvar till Paris och bara tre dagar tills jag fyller år. Och Demons ikväll!

När jag pratar med pappa...

Pappa: "Vad står det där bak på din tröja? Sexi.. Sexier than...?"
Jag: "Sexier than R'n'B."
Pappa: "Sexier than R'n'B... Är det du det?"
Jag: "Jag fick den på köpet, okej!"


Pappa: "Vad är det här?"
Jag: "Det är ju WASP!"
Pappa: "Är detta WASP?"
Jag: "Ja, har du inte träffat Wasp innan? Han är ju en legend!"
Pappa: "Ja, det är han..."Fint

Det var precis som jag trodde. Det känns hur bra som helt och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet. Det var till och med skyltat till salen jag skulle vara i. Massa trevligt folk också. Och så träffade jag Spoke och Tove och vinkade till Sanne och Johan. Det känns så fint att få vara kvar i ubåsthallen.

btw, bara sex dagar till jag blir 19!

BACK TO FRONT PAGE.

It’s like fashion for fakers
Secrets of the dream makers
heartbeats of the dancers
and without any answers
Dreams are reality
on the verge to insanity
it’s just a cheap rhyme
and it all happens
POST BEDTIME.
Använd inte mina bilder
utan min tillåtelse, tack.+ Follow on Bloglovin

- Follow with RSS

Follow on Twitter


RSS 2.0